Østrig 17/8-29/8 2016

Onsdag d. 17. august i Fraugde

Så er sommerferien 2016 slået igang, og vi sidder her klar til at få de sidste detaljer på plads før vi dribler i seng, så vi kan komme op kl. meget tidligt for at drage mod Østig. Dette bliver desværre vores sidste ferie på motorcykel.

Det vil sige, Bent kører i bil og Kåre, Anette og jeg er på motorcykler. Bent er blevet opereret for en tumor i nakken, og han har mistet så meget muskelkraft i højre arm, så det ikke længere er muligt for ham at køre mc. Det er vi alle meget kede af, men bent er afklaret med det, og vi er alle indstillet på en fantastisk ferie. det er jo i bund og grund ikke motorcyklerne der skal være det, der gør ferien bliver god... næ nej, det er de herlige søde rare runde og milde mennesker vi er - ja, nu er det måske ikke alle, der er lige runde - men pyt Smiler stort

Torsdag d. 18. august

På vej mod Østrig, hvor vi gerne skulle lande på Familiepension Unterkrämerhof  i Fusch/Grossglockner på lørdag.

Her er hele kortegen samlet for at tanke. Her købte bent et gult skilt, hvor der stod Langt køretøj Ha hadet var for vi lettere kunne se ham, når han trak ud for at lukke af, når vi alle skulle overhale. Det var altså lidt sjovt med det skilt på en bette toyota Yaris. 

 

En af fordelene ved at have følgebil med på tur er, at al vores oppakning nu kan ligge bag i og rindt om i bilen, og vi kan lægge vores køretøj der, når vi skal være tourister eller ind og spise på vej mod Østrig.

Ja, og så kunne Bent da også lige snuppe billeder af os andre, mens vi er i fart og ikke har benene på jorden.

 

Jeg tror altså, sådan helt for mig selv og i mit stille sind, at den gode Kåre Mikkelsen har et mindre handicap i form at kamera-tics, for der sker altså noget med både arme og ben på det milde væsen, når et sjællandsk kamera peger linsen mod ham Cool

 

Vel ankommet til første overnatning på vej mod de østrigske alper. Det hyggelige Gästhaus Graul på Bergdorfstrasse i den smukke tyske by Goslar. Nu skal det så lige nævnes (i en fodnote), at der er en mc iblands os, der bruge liiige en anelse mere plads til at vende på end Anette og jeg, så der, ved en mindre u-vending, kom et stengærde i vejen for en sidetakse og vupti, der lå Kåre - men han er jo adræt, så 1-2-3 så var han og mc'en på ben og hjul igen og næsten ingen bemærkede det... så, måske skulle vi bare går hastigt videre og ikke kommentere mere på den lille hendelse....hihi

 

 

Goslar er en fantastisk by, som vi kun kan anbefale at besøge, og den ligger ikke så pokkers langt fra den danske grænse. her er et aftenbillede fra en af de små gader, hvor husene næsten læner taget mod hinanden på de gamle bygninger. Vi er på vej ud for at få aftensmaden.

Her har de to ungen herrer ikke opdaget fotografen, derfor den ro, der er på dem....men det har de om lidt Smiler stort

Ja, selv Anette, den rolige, yndige og milde Quinde, nyder vi kan tage et billede uden de tosser rundt med arme og ben.

 

 

 

Ja ja, så gik den ikke længere - men vi kan jo ikke gøre andet end at holde af de to - vel Anette Hjerte

 

 

 

 

Behøver jeg skrive noget. Det er aldrig kedeligt at være på ferie med verdens dejligste fynboere.

 

 

 

I Goslar ligger et gammelt kejserpalads Det blev opført i 1005-1015 og restaureret i 1868-1879. Man kan komme ind, men der må ikke fotograferes inde.

 

  

Sidste billede fra torsdag aften i Goslar, men jeg må bare ha det med. Det er ikke så tit, anette og jeg ser disse to flotte fyre så søde og afslappede - samtidig - på et billede...

....og de sover slet ikke Ha haKan li'

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.12 | 20:35

Hej Jørgen.
Tusind mange tak for din søde hilsen.
Det er dejligt at høre, når andre har glæde af at læse vores rejsebeskrivelser.
Rigtig glædelig jul

...
11.12 | 18:15

Et visitkort kan føre til mange oplevelser. Fra "Kreativ Beton" til denne hjemmeside, med rejsebeskrivelse af en tur til Skotland. Tak for det.

...
21.05 | 03:36

Hej Maja og Bent.
En vildt pragtfuld side!!! Den er jeg ret vild med!
Denne side har jeg nu delt på Facebook.
God weekend. <3

...
11.04 | 14:57

det er bare super

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE